Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Werving en selectie

Experis kan veel voor je betekenen. Ons ultieme doel? Celebrate Work! En een baan voor je vinden waarin jij dat kunt. Daarbij gaan we graag grondig en persoonlijk te werk.

Werving & Selectie: onze aanpak

Je krijgt een vaste consultant die is gespecialiseerd in jouw vakgebied en een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers binnen jouw branche heeft. En we begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes. Ben je niet actief op zoek? Ook dan nemen we graag de tijd voor een gesprek over je loopbaanmogelijkheden. We informeren je dan vrijblijvend over bijvoorbeeld je carrièreperspectieven of salarisniveaus. Eventueel adviseren we je daarbij over opleidingen die je marktwaarde verhogen of je kwaliteiten verdiepen.

MIJN WERKwoorden

Om goed te kunnen doorgronden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, heeft Experis MIJN WERKwoorden ontwikkeld. In het eerste deel van deze digitale vragenlijst staan vragen over je persoonlijke focus als professional. In het tweede deel word je gevraagd om aan te geven in hoeverre uitspraken op jou van toepassing zijn. Enerzijds om een beeld te krijgen van je talent en kracht en anderzijds inzicht te krijgen in je ontwikkelbehoefte. Al onze professionals maken MIJN WERKwoorden. Het resultaat daarvan vormt de basis voor onze volgende stap: het Koersgesprek.

Koersgesprek

Met MIJN WERKwoorden als leidraad voeren we vervolgens een uitgebreid Koersgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we tot de kern van wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en in welke bedrijfscultuur je het best past. Om uiteindelijk jouw koers te kunnen bepalen.

Uitgebreid kennismaken met opdrachtgevers

Ook met opdrachtgevers maken we uitgebreid kennis. We voeren intensieve gesprekken met hen, nemen vacatures persoonlijk in ontvangst en bezoeken de werkplek. Hierdoor kunnen wij jou bij de juiste werkgever voorstellen.

Contact

Spreekt deze aanpak je aan? Bekijk dan onze actuele vacatures of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt en vraag naar een consultant in jouw specialisme.

 

Onze beloften

Om prettig met je te kunnen samenwerken en om onszelf scherp te houden, heeft Experis beloften aan jou geformuleerd. Harde beloften van ons netwerk aan onze kandidaten.

  • Wij komen onze afspraken altijd na.
  • Wij zorgen dat we je behoeften goed kennen en selecteren vacatures daarop.
  • Wij geven direct feedback op jouw ambities en kansen op de arbeidsmarkt.
  • Wij bieden je voldoende keuze in functies.
  • Wij stellen je zonder jouw toestemming niet bij opdrachtgevers voor.
  • Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou als persoon.
  • Wij zetten je aan het denken over wat je nu écht wilt.
  • Wij houden contact.

Wanneer we jou aan je nieuwe baan hebben geholpen, sturen we je een digitaal beloftekaartje om te toetsen of ook jij vindt dat wij aan onze beloften hebben voldaan. Op basis daarvan analyseren we twee keer per jaar of we nog op koers zijn met het leveren van kwaliteit.