Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Experis Engineering

De technische markt kenmerkt zich momenteel door veel uitdagingen. Snelle technologische ontwikkelingen, duurzaam produceren, maar ook een veranderde economische situatie vragen om flexibel handelen van alle stakeholders. Aan de ene kant is de marktgroei afgenomen, aan de andere kant neemt de schaarste aan goed opgeleid technisch personeel alleen maar toe. Vergrijzing is een thema in een groot aantal bedrijfstakken, terwijl er steeds minder studenten kiezen voor een gedegen technische opleiding.


Wat betekent dit voor jou als professional?

Werkgevers staan te springen om technische professionals, met de juiste opleiding kom je in dit vak dus een heel eind. Maar is dat voldoende om echt succesvol en gelukkig te worden in je werk? Experis denkt van niet. In de techniek werken, betekent onderdeel zijn van projectteams en -organisaties. Communicatie speelt hierin een steeds grotere rol en communicatieve vaardigheden en samenwerken worden steeds belangrijker. Wij kunnen je helpen hierin echt het onderscheid maken!


Hoe kan Experis je hierbij helpen?

Wij helpen je het heft in eigen hand te nemen en na te denken over jouw eigen koers. Dat doen wij met het koersgesprek en MIJN WERKwoorden, zetten wij je aan het denken. Hiermee maak je een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt zicht op je talenten en hoe deze in te zetten. We stimuleren en helpen jou om daar een passende werkomgeving bij te zoeken. Hierdoor word je succesvoller en gelukkiger in jouw werk en daar plukken onze opdrachtgevers dan ook weer de vruchten van!


Functies Experis Engineering

Experis Engineering bemiddelt HTS en TU opgeleide professionals zoals, tekenaars, constructeurs, werkvoorbereiders, R&D ontwikkelaar, projectleiders, uitvoerders, projectmanagers, contractmanagers, directievoerders, toezichthouders, calculators, installatiebeheerders en servicetechnicus, voor zowel vast als tijdelijke inzet.


Actuele vacatures in Engineering

Kijk hier voor het overzicht van actuele vacatures van Experis Engineering.