Zoek hier in 309 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Experis Engineering

De technische markt kenmerkt zich momenteel door veel uitdagingen. Snelle technologische ontwikkelingen, duurzaam produceren en een veranderde economische situatie vragen om flexibel handelen van alle stakeholders. Aan de ene kant is de marktgroei afgenomen, aan de andere kant neemt de schaarste van goed opgeleid technisch personeel steeds verder toe. Vergrijzing is een thema in een groot aantal bedrijfstakken, terwijl er steeds minder studenten kiezen voor een gedegen technische opleiding.

Wat betekent dit voor jou als professional?

Werkgevers staan te springen om professionals in de techniek. Met de juiste opleiding kom je in dit vak dus een heel eind. Maar is dat voldoende om gelukkig te worden in je werk en verder te groeien? Wij denken van niet. In de techniek werken, betekent onderdeel zijn van projectorganisaties en -teams. Communicatie speelt hierin een steeds grotere rol en communicatieve vaardigheden en samenwerken worden belangrijker. Wij kunnen je helpen hiermee echt het onderscheid te maken!

Functies Experis Engineering

Experis Engineering bemiddelt HTS en TU opgeleide professionals zoals tekenaars, constructeurs, werkvoorbereiders, R&D ontwikkelaars, projectleiders, uitvoerders, projectmanagers, contractmanagers, directievoerders, toezichthouders, calculators, installatiebeheerders en servicetechnicus. Zowel op vaste basis als voor tijdelijke projecten.

Actuele vacatures binnen Engineering

Kijk hier voor het overzicht van actuele vacatures binnen Experis Engineering.