Duurzame Professionals

Duurzame Professionals maken organisaties duurzaam

Duurzaam werken wordt steeds belangrijker voor professionals. Zeker voor de Nieuwe Professional. Daarom ziet Experis MVO en CSR als peilers van succesvol ondernemen. Voor onze opdrachtgevers en onszelf. Onze visie op duurzaamheid hebben we opgeschreven in ons groene blaadje, ons e-book. Ook hebben we onze Interim Professionals uitgedaagd op duurzaam vakmanschap en zijn trots op onze 'groene blaadjes'.

De Groene Secretaresse

Dubbelzijdig printen, duurzaam inkopen, letten op de CO2 uitstoot, duurzaam vergaderen, en niet vergeten om te carpoolen, of toch met de trein? Duurzaamheid begint bij de bewustwording van tientallen dagelijkse keuzes, niet alleen als individu maar juist ook als organisatie, waarvan de duurzame impact zoveel groter is.

De Groene Secretaresse is getraind om op een duurzame manier te werk te gaan, de omgeving te stimuleren, advies te geven en zo de organisatie ook geld te besparen. Zij kan een voorbeeld voor de hele organisatie zijn, omdat ze zo dicht bij de 'decisionmakers' zit.

Meer weten? Neem contact op met Stephanie Braams, stephanie.braams@experis.nl

De Groene Financial

Nog maar weinig bedrijven hebben ervaring met het fenomeen CO2 footprint en administratie. Experis zag meteen het belang van een CO2 footprint voor de eigen bedrijfsvoering. We maakten ons drie maanden onbegrensd druk over onze bedrijfsprocessen en ontwikkelden zo expertise in het bouwen en administreren van de footprint.

Gelijktijdig liepen onze Financiële Experis Experts mee in de kennisopbouw. Inmiddels hebben we tientallen Experis Experts met een CO2 boekhoud certificaat. Via deze professionals helpt Experis ook andere bedrijven om zich schoner te organiseren.

Meer weten? Neem contact op met Peter Blokland, peter.blokland@experis.nl