Celebrate Responsibility

Celebrate Responsibility zit in onze genen. Al 15 jaar helpt Experis elke anderhalf jaar een goed doel. Met denk- en spierkracht. Met denkkracht door het maken van plannen - hoe we de betreffende stichting een paar reuzenstappen kunnen laten maken. En met spierkracht door alle Experis vestigingen een hele dag te sluiten en iedereen keihard te laten werken aan de verbetering van de (leef)omgeving van het doel van die dag. Een krachttoer die vaak al begint voor het ochtendgloren en eindigt met een klein feestje dat pas begint als de projectleiding het sein ‘project gereed’ geeft. En waar doen we het dan allemaal voor? Omdat Experianen betrokken professionals zijn. Omdat ze graag ‘goed doen’ en omdat Experianen heel handig zijn.

Stichting Celebrate Responsibility

Stichting Celebrate Responsibility is onderdeel van het duurzaamheidsbeleid van Experis. Met deze Stichting biedt Experis een permanente onderstroom van hulp aan het netwerk van maatschappelijke goede doelen. De focus ligt op zorg- en welzijnsorganisaties en minder op ideologisch getinte stichtingen. Dit komt voort uit onze ervaring met onze CR-projecten. Experis ziet dit als een kans om andere Stichtingen te helpen met de kennis van ons netwerk. Van ICT, technici, financials, marketing- en communicatiespecialisten, development managers etc. Stichtingen die op dergelijke onderwerpen te weinig kennis en kunde in huis hebben en het budget niet hebben om dit in te kopen, kunnen bij Stichting Celebrate Responsibility om hulp vragen.

Zie voor meer informatie de factsheet en het aanvraagformulier.

Criteria waar we hulpverzoeken aan toetsen:

  • De gevraagde hulp moet aansluiten op de aanwezige kennis en vaardigheden binnen Experis en haar netwerk.
  • Er moeten professionals van Experis beschikbaar zijn om op vrijwillige basis een bijdrage te leveren.
  • Het moet gaan om diensten in natura of het leveren van goederen die voor Experis geen out of pocket kosten met zich meebrengen.
  • Hulpvragen rond sponsorwerving worden niet gehonoreerd.

Wil je een hulpverzoek doen aan de Stichting? Neem dan contact op met Peter Blokland via 06-55128501 of peter.blokland@experis.nl.

Via StiCR boden Experianen hulp aan o.a.:

De Luchtballon
Laluz
Sint Annaklooster
Water is our World
The Hunger project
Women on Wings
Pameijer
Werkprojecten Amsterdam
Kattenbescherming
Heppie
Childsurgery
De Essenburg
Prins Willem Alexander Manage
Muziekids
SOS Kinderdorpen