Experis Professional Management Assistance Talent Academy

 


Experis PMA Talent Academy levert bevlogen professionals op

De Experis PMA Talent Academy verzorgt praktijkgerichte workshops die goed aansluiten op die veranderende wereld van de (management) ondersteuner. 

De wereld van werk verandert

De ontwikkelingen in het vak van Professional Management Assistance gaan razendsnel. De informatie hoeveelheid neemt toe, net als de snelheid waarmee deze beschikbaar is en gebruikt wordt. Bedrijfsprocessen worden efficiënter ingericht als gevolg van ontwikkelingen in automatiserings- en softwaretoepassingen. Managers en afdelingen worden op een aantal vlakken meer selfsupporting. Als gevolg hiervan worden van de ondersteuning andere talenten en competenties gevraagd. Dat zijn niet alleen uitstekende vaardigheden met betrekking tot digitale middelen, maar van ondersteuners wordt verwacht ook op inhoud toe te kunnen voegen, proactief mee te denken en te handelen.

Resultaatgericht

Met ruim 25 jaar ervaring in talentontwikkeling en bemiddeling van secretaresses, kennen we het vak als geen ander. Wij kennen de markt, de behoeften van organisaties én van secretaresses. Juist in deze tijd is het van groot belang om de ambitie van secretariële professionals goed aan te laten sluiten met de behoeften van organisaties. U wilt immers secretariële professionals die zichtbaar bijdragen aan de winst en continuïteit van uw organisatie!

Hier vindt u alle workshops. Elke workshop staat op zichzelf. In overleg met ons kan ook op maat een programma worden samengesteld met meerdere workshops.
 
Na afloop van elk onderdeel ontvangt de deelnemer een certificaat. Daarnaast krijgt de deelnemer een uniek Facts & Inspiration Sheet dat op 1 A4 alle belangrijke feiten van de training weergeeft.

Alle workshops worden door eigen Experis professionals gegeven. Professionals die al jaren in ons werkveld opereren en juist daardoor goed hun kennis kunnen aansluiten op wat de management ondersteuner van nu nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.

Duur en kosten

Elke workshop kost € 175,00 ex. BTW
Workshops zijn van 17.30u – 21.00u bij Experis in de Atoomclub Utrecht.
Voor aanmelden of meer informatie stuurt u een mail naar cora.rietveld@experis.nl