Experis Professional Management Assistance

De ontwikkelingen in het vak van Professional Management Assistance gaan razendsnel. De informatie hoeveelheid neemt toe, net als de snelheid waarmee deze beschikbaar is en gebruikt wordt. Bedrijfsprocessen worden efficiënter ingericht als gevolg van ontwikkelingen in automatiserings- en softwaretoepassingen. Managers en afdelingen worden op een aantal vlakken meer selfsupporting. Als gevolg hiervan worden van de ondersteuning andere talenten en competenties gevraagd. Dat zijn niet alleen uitstekende vaardigheden met betrekking tot digitale middelen, maar van ondersteuners wordt verwacht ook op inhoud toe te kunnen voegen, pro actief mee te denken en te handelen. Experis Professional Management Assistance begeleidt en bemiddelt ondersteuners die echt een verlengstuk zijn van degene(n) voor wie ze werken en die ook in staat zijn om echt te ‘ontzorgen’.

Wat betekent dit voor jou?

Je bent op zoek naar een professional die naast de echt ondersteunende vaardigheden ook optimaal kennis heeft van digitale middelen. Daarnaast is het van groot belang dat hij of zij investeert in persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren en helpen professionals in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze op inhoud kunnen toevoegen en ook echt het onderscheid maken voor jouw organisatie.

Hoe helpt Experis hierbij?

Middels het koersgesprek en MIJN WERKwoorden, zetten wij professionals aan het denken. Hiermee maken zij al een eerste stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Zij krijgen zicht op hun talenten en hoe deze in te zetten. We begeleiden hen om daar een passende werkomgeving bij te zoeken. Hierdoor worden zij succesvoller en gelukkiger in hun werk en daar pluk jij als werkgever dan ook weer de vruchten van! Daarnaast biedt Experis de PMA Masterclass aan. Dit 3-daagse programma focust op vaardigheden en persoonlijk leiderschap die voor de management assistant van nu onmisbaar zijn. Deze Masterclass zorgt voor onmiddelijke toegevoegde waarde voor de werkgever van de professional.  

Specialismen Experis Professional Management Assistance

Experis bemiddelt in (Directie)Secretaressen/PA’s, Executive Assistants, Management Assistants en Office Managers, Juridisch Secretaressen, Teamsecretaressen en Projectsecretaressen. Daarnaast hebben we ook ervaring met HR assistants, Marketingcommunicatie Assistants en Document Controllers. Altijd HBO werk- en denkniveau.

Actuele vacatures in PMA

Bekijk hier het overzicht van actuele vacatures.

Contact

Voor de juiste contactpersoon in uw regio, neemt u contact op met de vestiging het dichtst bij u in de buurt. Kijk hiervoor op de contactpagina.

Experis Professional Management Assistance

Experis investeert in de ontwikkeling van PMA professionals. Onder andere door de workshops van de PMA Talent Academy. Meer weten? Klik dan hier.