Vertical IT

De IT markt blijft sterk in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op: the Cloud, Saas, Big Data, etc. Tegelijkertijd wordt deze markt volwassen en vraagt ze andere dingen van IT professionals. Niet alleen qua technische skills, maar ook aan de mens kant: een ondernemende  mentaliteit,  een drive om je marktwaarde blijvend te ontwikkelen, en  vanuit bevlogenheid ook aan je persoonlijke vaardigheden willen werken.

Leiderschap tonen rond je eigen ontwikkeling, rond je eigen koers en je marktwaarde is wat we bij Experis IT ‘Bijzonder Professionalschap’ noemen. Mensen helpen ontwikkelen op Bijzonder Professionalschap is volgens ons de ultieme vorm van goed werkgeverschap maar ook van zelfstandig ondernemerschap. We leren en stimuleren professionals om het heft in eigen handen te nemen en daardoor succesvoller en gelukkiger te worden in hun werk. Nu en in je hele loopbaan.

Daarnaast is het onze missie om werkgevers uit te dagen deze IT professionals tot bloei te laten komen. Dat vinden we het allermooiste: mensen en organisatie samen laten komen om te versnellen in hun ambities.  Dit kan op interessante interim- opdrachten en in uitdagende vaste banen.  Vanuit onze passie voor mensen en de wereld van de IT, focussen we op deelgebieden waar wij kansen zien. Kansen tot groei, tot ontwikkeling en tot innovatie, zoals application development en information management. Hierin werken we met middelgrote gespecialiseerde partijen die voorop willen lopen in hun markt. Voor onze grote wereldwijde klanten werken we overigens in de volledige breedte van IT-functies. We zijn als internationale speler in staat om deze klanten totaal oplossingen aan te bieden die veel verder gaan dan werving en selectie of detachering.

Contact

Voor de juiste contactpersoon in uw regio, neemt u contact op met de vestiging het dichtst bij u in de buurt. Kijk hiervoor op de contactpagina.

Vertical IT

Lees hier over de samenwerking tussen Nedap en Experis