Vertical Finance

In control zijn is essentieel in organisaties die ambities hebben om de beste te zijn in hun speelveld. Finance speelt een belangrijke rol hierin.

De finance professional van nu is meer dan alleen een persoon die cijfers kan maken of interpreteren. Van professionals binnen het vakgebied finance wordt verwacht dat ze een gelijkwaardige businesspartner zijn. In staat zijn om strategische, tactische en operationele keuzes op hun waarde te kunnen beoordelen.

Inhoudelijke kennis van het brede vakgebied van Finance - Finance Accounting, Tax, Risk Advisory, Audit is de basis. Het onderhouden en aanscherpen hiervan is de meerwaarde. Constant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zorgt ervoor dat de finance professional zijn toegevoegde waarde kan blijven verzorgen binnen uw organisatie.

Wat betekent dit voor u als werkgever?

U bent op zoek naar een finance professional die naast de echt inhoudelijke kennis en  vaardigheden ook in staat is om een blijvende waarde in te brengen in uw organisatie.  Het borgen en overdragen van kennis vinden wij belangrijk.

Daarnaast is het van groot belang dat hij of zij investeert in persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren en helpen professionals in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze echt het onderscheid maken voor uw organisatie.

Specialismen Experis in Finance

Experis is gespecialiseerd in Auditing, Banking, Insurance, Finance & Accounting, Risk Advisory en Tax. In het actuele vacatures van Experis Finance krijgt u inzicht in de vacatures waar wij in bemiddelen.

Contact

Voor de juiste contactpersoon in uw regio, neemt u contact op met de vestiging het dichtst bij u in de buurt. Kijk hiervoor op de contactpagina.

Vertical Finance

Experis Finance is Golden partner van IIA

Experis Finance sponsort iia congres