Logistiek en Supply Chain Management

De logistieke sector; een sector waarbinnen grenzen vervagen, grenzen tussen afdelingen, bedrijven en zelfs landen. Een snel veranderende sector waarbinnen een hoofdrol is weggelegd voor automatisering en ERP-systemen ten einde een steeds efficiëntere Supply Chain te creëren.

Onze uitdaging is om juist die kandidaten te vinden die tot hun recht komen in een dergelijke dynamische sector en met hun analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden de toegevoegde waarde kunnen brengen die zelfs een tot in de puntjes geoptimaliseerde Supply Chain niet kan brengen.

Het Experis-team Logistiek en Supply Chain Management screent potentiële kandidaten op hun analytische en communicatieve capaciteiten, een commerciële instelling, teamspirit en kennis van relevante talen en software pakketten. Tevens hechten wij er belang aan, dat een kandidaat al enige kennis of ervaring binnen de betreffende industrie. Ten einde de meest geschikte kandidaat te vinden, stemmen wij samen met u als opdrachtgever af welke van de voorafgaande capaciteiten het zwaarst wegen in de selectie van de juiste kandidaat.

Deze functies hebben wij (onder anderen) in het verleden meermaals succesvol ingevuld:

  • Logistiek Manager
  • Productie Planner
  • Supply Chain Coördinator
  • Warehouse Manager
  • Logistics Engineer
  • Customer Service medewerkers

Het “streepje voor” dat veel van onze kandidaten hebben, is dat zij vaak voor meerdere organisaties Supply-Chain-rollen hebben vervuld en dus hebben kunnen ondervinden dat iedere organisatie anders is, maar ook, wat er werkt en wat nóg beter werkt.

Wij plaatsen Experis Experts, dit zijn vakmensen met diepgaande specifieke kennis binnen hun vakgebied. Deze Experts zijn in vaste dienst bij Experis en hebben reeds bij verschillende opdrachtgevers hun diensten bewezen.

Daarnaast bemiddelen wij  interim professionals en kunnen wij ook op basis van Werving en Selectie voor u de juist kandidaat vinden. Daarnaast doen wij zaken met  ZZP’ers die via ons bij u een opdracht kunnen vervullen.

Heeft u een vacante positie op het gebied van Logistiek en Supply Chain Management, neem dan contact op en wij vinden zo snel mogelijk voor u de meest geschikte kandidaten.

Voor een overzicht van onze referenties mail: logistiek@experis.nl