ManpowerGroup

ManpowerGroup is wereldwijd marktleider in innovatieve dienstverlening. ManpowerGroup bedenkt en levert uiterst effectieve oplossingen waarmee klanten hun zakelijke doelstellingen kunnen behalen en hun concurrentiekracht vergroten. Met ruim 60 jaar ervaring biedt ManpowerGroup unieke time-to-value door een allesomvattend programma met innovatieve oplossingen die klanten in de Human Age nodig hebben om succesvol te zijn. Deze oplossingen vormen het antwoord op een scala aan behoeftes op het gebied van talent, zowel bij werving, beoordeling, training en ontwikkeling, carrièreplanning, als bij uitbesteding en advies over het personeelsbestand.

ManpowerGroup beschikt wereldwijd over het grootste en in de branche meest toonaangevende netwerk van bijna 3.900 kantoren in ruim 80 landen en regio's. Zo bieden ze een dynamische dienstenmix met een ongekende reikwijdte over de hele wereld, vol waardevol inzicht en lokale expertise. Die worden ingezet om jaarlijks de behoeftes van ruim 400.000 klanten te vervullen, in alle industriële sectoren, bij kleine en middelgrote bedrijven, plaatselijke, internationale en wereldwijde ondernemingen. De verschillende oplossingen van de ManpowerGroup worden aangeboden via ManpowerGroup Solutions, Experis™, Manpower® en Right Management®.

Wil je meer informatie over hoe de ManpowerGroup jouw organisatie kan ondersteunen in de Human Age? Kijk op deze pagina.

experis