Zelfstandige Professionals

Een kortlopende, afgebakende of specialistische opdracht waarvoor je geen vaste medewerker wilt aannemen? Dan is een ZP’er een goede oplossing. Experis kent verschillende zelfstandigen en brengt je graag met hen in contact.

Netwerk van vakmensen

Onze ZP’ers? Stuk voor stuk vakmensen met wie we je graag laten kennismaken. We staan in voor hun kwaliteit. Want we kennen ze goed: ze hebben via ons al meerdere opdrachten tot een goed einde gebracht. Experis heeft een warm netwerk van zelfstandigen in vier specialismen: Bouw, Civiele Techniek, Financieel, Installatietechniek. Wij zorgen voor een contract en voor heldere afspraken tussen jou en de ZP'er. Ook dragen wij zorg voor de facturatie.

Vaste contactpersoon

Op zoek naar tijdelijke versterking? Experis biedt je een vaste contactpersoon: de Manager Interim Professionals. Hij inventariseert je wensen en zorgt er daarna voor dat onze consultants de juiste professionals of ZP’ers selecteren voor jouw vraag.

Meer weten?

Wil je meer weten? Bel ons gerust op 0302879379 of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Wij helpen je graag verder!

visual epaper ZP drijfveren

Experis verbindt ZP's om ze te bemiddelen. Maar gaat ook dialoog aan om ze werkelijk te kennen en hen én opdrachtgevers nog beter te faciliteren. Wat hun drijfveren zijn lees je in het e-paper en/of het persbericht.

Experis Rapport Flexibele schil

Experis ging in gesprek met 40 organisaties over de flexibele schil in de praktijk en in de toekomst.
Lees de uitkomsten in het e-paper.