Werving en selectie

Heb je via Experis de perfecte kandidaat gevonden voor je vacature? Dan kun je ervoor kiezen om hem direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Eerst rustig kennismaken kan natuurlijk ook. De professional komt dan eerst een periode bij je werken, terwijl hij formeel in dienst is bij Experis. Hoe lang, spreken we van tevoren af. Bevalt de nieuwe collega? Dan kun je hem kosteloos van ons overnemen. Zo kun je rustig aan hem wennen en kan Experis de professional ondertussen begeleiden en opleiden, mocht dat gewenst zijn.

Vast contactpersoon

Experis biedt je een vaste consultant, die gespecialiseerd is in personeelsbemiddeling in jouw branche. Op basis van jouw wensen en behoeften zoekt hij kandidaten die passen bij je vacature en je organisatie. Na een persoonlijk gesprek kies je degene die je de baan wilt aanbieden. Is de bemiddeling geslaagd? Ook daarna houdt onze consultant contact met je. Want we willen niet alleen de juiste mensen voor je vinden, we willen er ook voor zorgen dat je ze houdt.

No cure, no pay

We werken op basis van no cure, no-pay. Alleen bij een succesvolle bemiddeling brengen we kosten in rekening.

Contact

Wilt u meer weten? Bel ons gerust op 0302879379 of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder!