Experis Experts

Experis Experts willen hun talent verbinden aan de opdrachtgever, zich inzetten om organisatiedoelen te realiseren en jou helpen voorop te lopen. Verbinden, realiseren en innoveren! Ze investeren voortdurend in hun kennis, ervaring en persoonlijke groei. Zij weten wat ze kunnen en leggen de verantwoordelijkheid bij zichzelf. Zij doen niet alleen een beroep op hun handen en hersenen maar ook op hun mentaliteit, intuïtie en zelfinzicht. Binnen het netwerk van Experis staan ze in contact met andere professionals. Zo leren ze van elkaar en kunnen ze groei en resultaten versnellen. Daarnaast worden ze door Experis begeleid en krijgen ze maatwerkopleidingen. Een Experis Expert maakt in jouw organisatie het verschil.

Vele voordelen voor jouw organisatie

  • Verbinden: Experis biedt een oplossing om gedreven en getalenteerde professionals flexibel aan jouw organisatie te verbinden. Mensen met een nieuwe professional mentaliteit, die verantwoordelijkheid pakken en zich verbinden aan het resultaat dat moet worden geboekt bij de opdrachtgever.
  • Realiseren: voor de professionals staat voorop dat zij jouw doelstellingen willen realiseren. Experis investeert vanuit goed werkgeverschap in de vitaliteit en het rendement van haar experts. Opdrachtgevers plukken hier de vruchten van in termen van energie, bevlogenheid en productiviteit.
  • Innoveren: verandering is de enige constante factor geworden. Experis stelt opdrachtgevers in staat op deze veranderingen in te spelen door het passende talent hierbij te vinden. Door te selecteren op kwaliteit, blijvend te investeren in persoonlijke en kennisontwikkeling, en te sturen op kennistoepassing en kennisdeling.


Vaste contactpersoon

Op zoek naar tijdelijke versterking? Experis biedt je een vaste contactpersoon: de Manager Interim Professionals. Hij/zij inventariseert je wensen en zorgt er daarna voor dat de juiste interim-professionals of Zelfstandige Professionals wordt geselecteerd voor jouw vraag.

Contact

Wilt u meer weten? Bel ons gerust op 0302879379 of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder!

Experis Rapport Flexibele schil

Experis ging in gesprek met 40 organisaties over de flexibele schil in de praktijk en in de toekomst.
Lees de uitkomsten in het e-paper.