Experis Expertise

 

HR-advies voor organisaties

Er is tegenwoordig maar één zekerheid en dat is dat alles verandert. Ook in de wereld van werk en de samenwerking met medewerkers. Het gaat over een andere mentaliteit en ander gedrag, over het inzetten van medewerkers vanuit hun talent. In de huidige arbeidsmarkt is het steeds belangrijker de juiste medewerkers aan te trekken en je meer en meer als aantrekkelijk werkgever te onderscheiden.

Experis kan vanuit eigen ervaring met beproefde HR oplossingen organisaties helpen bij diverse thema’s binnen modern werkgeverschap. Als netwerkorganisatie willen we kennis delen om beweging in organisaties te stimuleren. Dit doen wij in de vorm routes. Deze routes gaan  over thema’s als Het Nieuwe Werken, Talentmanagement en Gelukkig  Werken.

Het resultaat van de routes is een concreet plan van aanpak om de gewenste beweging binnen een organisatie voor elkaar te krijgen. Waarbij een groep koplopers wordt ingezet vanuit hun talent en zo de verantwoordelijke leider gaat helpen om het doel binnen de organisatie voor elkaar te krijgen. Of waarbij medewerkers leren om zelf  verantwoordelijkheid te nemen om hun eigen koers te laten aansluiten op de organisatie koers en zo geluk op het werk te vinden.