Diensten

Experis bemiddelt tussen organisaties en professionals. DienstenOns onderscheidend vermogen is onze aanpak. We werken uitgesproken branche- en klantgericht met de beste professionals uit de markt. Al onze consultants hebben een eigen specialisme waarbinnen ze volledig op de hoogte zijn van de kansen en de eisen van de arbeidsmarkt. Ze maken deel uit van een of meer branche specifieke teams. In elke regio zijn alle verticals vertegenwoordigd die relevant zijn voor desbetreffende opdrachtgevers.

Experis is er voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag eerst op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven. Of de afwisseling van verschillende opdrachten zoeken, maar de zekerheid van vast werk. Organisaties bieden we daarnaast innovatief HR-advies met Experis Expertise.

Onze aanpak

Experis verdiept zich in de wensen van kandidaten én opdrachtgevers.. Zodat we precies weten wie op welke plek past. Zodat we jou de juiste kandidaten kunnen bieden: professionals die passen bij je vacature én je organisatie.

Voordat we aan de slag gaan, ontdekt Experis eerst grondig wie je bent, wat je biedt, wat je drijft en wat je zoekt. Dat geldt voor onze kandidaten én voor onze organisaties. We komen de vacature persoonlijk in ontvangst nemen en maken een scan van de bedrijfscultuur. Daarna stellen we je onze professionals persoonlijk of telefonisch voor en sturen je een Professionalschets. Deze Professionalschets geeft een uitgebreid beeld van de professional en komt tot stand door het invullen van MIJN WERKwoorden en het Koersgesprek. Bovendien bevat het minimaal één vooraf gecheckte referentie.

We denken graag actief met je mee, want wij werken oplossingsgericht. Doordat we weten wat je wensen zijn en je organisatie door en door en kennen, kunnen we je optimaal adviseren. Over het werven van de juiste professionals, het behoud van je medewerkers en het inzetten van een flexibele schil. Als onderdeel van ManpowerGroup bieden we je een breed scala aan mogelijkheden. Van professionals van hbo-opleidingsniveaus tot international recruitment services.

Je krijgt bij Experis altijd een vast aanspreekpunt: de Managing Consultant. Hij coördineert al jouw opdrachten, ook als je professionals zoekt in verschillende specialismen. Hij is er verantwoordelijk voor dat jij uiteindelijk de ideale kandidaat vindt.