Zoek hier in 362 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Experis PMA Talent Academy levert bevlogen professionals op

De Experis PMA Talent Academy verzorgt praktijkgerichte workshops die goed aansluiten op de veranderende wereld van de (management-) ondersteuner.

De wereld van werk verandert
De ontwikkelingen in het vak van Professional Management Assistance gaan razendsnel. De informatiehoeveelheid neemt toe, net als de snelheid waarmee deze beschikbaar is en gebruikt wordt. Bedrijfsprocessen worden efficiënter ingericht als gevolg van ontwikkelingen in automatiserings- en softwaretoepassingen. Managers en afdelingen worden op een aantal vlakken meer selfsupporting. Als gevolg hiervan worden er andere talenten en competenties gevraagd van de ondersteuning; niet alleen uitstekende vaardigheden met betrekking tot digitale middelen, maar een ondersteuner dient ook een toevoeging te leveren op inhoud en proactief mee te denken en te handelen.

Resultaatgericht
Met ruim 25 jaar ervaring in talentontwikkeling en bemiddeling van secretaresses kennen we het vak als geen ander. Wij kennen de markt en de behoeften van organisaties én van secretaresses. Juist in deze tijd is het van groot belang om de ambitie van secretariële professionals goed aan te laten sluiten met de behoeften van organisaties. U wilt tenslotte secretariële professionals die zichtbaar bijdragen aan de winst en continuïteit van uw organisatie!