Zoek hier in 344 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Experis Professional Management Assistance

De ontwikkelingen in het vak van Professional Management Assistance gaan razendsnel. De informatie hoeveelheid neemt toe, net als de snelheid waarmee deze beschikbaar is en gebruikt wordt. Bedrijfsprocessen worden efficiënter ingericht als gevolg van ontwikkelingen in automatiserings- en softwaretoepassingen. Managers en afdelingen worden op een aantal vlakken meer selfsupporting. Als gevolg hiervan worden van de ondersteuning andere talenten en competenties gevraagd. Dat zijn niet alleen uitstekende vaardigheden met betrekking tot digitale middelen, maar van ondersteuners wordt verwacht ook op inhoud toe te kunnen voegen, pro actief mee te denken en te handelen. Experis Professional Management Assistance begeleidt en bemiddelt ondersteuners die een echt verlengstuk zijn van degene(n) voor wie ze werken en ook in staat zijn om echt te ‘ontzorgen’.

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou als professional betekent dit, dat jij naast de echte ondersteunende vaardigheden ook optimaal kennis moet hebben van digitale middelen. Daarnaast is investeren in persoonlijke ontwikkeling van groot belang. Wanneer je vooral gewend bent dienstverlenend te zijn en te investeren in anderen, is dit misschien nieuw voor jou. Wij stimuleren en helpen je in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je op inhoud kunt toevoegen en ook echt onderscheid maakt binnen de organisatie waar je werkt.

Hoe kan Experis je hierbij helpen?

Wij leren en stimuleren professionals het heft in eigen hand te nemen en na te denken over jouw eigen koers. Middels het koersgesprek en MIJN WERKwoorden, zetten wij je aan het denken. Hiermee maak je een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt zicht op je talenten en hoe deze in te zetten. We stimuleren en helpen jou om daar een passende werkomgeving bij te zoeken. Hierdoor word je succesvoller en gelukkiger in jouw werk en daar plukken onze opdrachtgevers dan ook weer de vruchten van!

Specialismen Experis Professional Management Assistance

Experis bemiddelt in (Directie)secretaressen/PA’s, Executive Assistants, Management Assistants en Office Managers, Juridisch Secretaressen, Teamsecretaressen en Projectsecretaressen. Daarnaast hebben we ook ervaring met HR assistants, Marketingcommunicatie Assistants en Document Controllers. Altijd HBO werk- en denkniveau.

Actuele vacatures in PMA

Bekijk hier het overzicht van actuele vacatures.

Experis Professional Management Assistance

 

Talent Academy Workshops

Experis verzorgt praktijkgerichte workshops, meer weten? Kijk hier