Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Experis IT

De IT markt blijft sterk in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op: the Cloud, Saas, Big Data, etc. Tegelijkertijd wordt deze markt volwassen en vraagt ze andere dingen van IT professionals. Niet alleen qua technische skills, maar ook aan de mens kant: een ondernemende  mentaliteit,  een drive om je marktwaarde blijvend te ontwikkelen, en  vanuit bevlogenheid ook aan je persoonlijke vaardigheden willen werken.

Leiderschap tonen rond je eigen ontwikkeling, rond je eigen koers en je marktwaarde is wat we bij Experis IT ‘Bijzonder Professionalschap’ noemen. Mensen helpen ontwikkelen op Bijzonder Professionalschap is volgens ons de ultieme vorm van goed werkgeverschap maar ook van zelfstandig ondernemerschap. Dit begint al bij jou helpen te solliciteren en de IT markt te verkennen.  We leren en stimuleren onze professionals om het heft in eigen handen te nemen en daardoor succesvoller en gelukkiger te worden in hun werk. Nu en in jouw hele loopbaan.

Daarnaast is het onze missie om werkgevers uit te dagen IT professionals tot bloei te laten komen. Dat vinden we het allermooiste: mensen en organisatie samen laten komen om te versnellen in hun ambities.  Dit kan via Experis op interessante interim- opdrachten en in uitdagende vaste banen.  Vanuit onze passie voor mensen en de wereld van de IT, focussen we op deelgebieden waar wij kansen zien. Kansen tot groei, tot ontwikkeling en tot innovatie, zoals application development en information management. Hierin werken we met middelgrote gespecialiseerde partijen die voorop willen lopen in hun markt. Voor onze grote wereldwijde klanten werken we overigens in de volledige breedte van IT-functies.

Voor onze actuele vacatures in IT, kijk hier voor het actuele overzicht van vacatures Experis IT.

Experis IT