Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Experis Finance

In control zijn is essentieel in organisaties die ambities hebben om de beste te zijn in hun speelveld. Finance speelt een belangrijke rol hierin.

De finance professional van nu is meer dan alleen een persoon die cijfers kan maken of interpreteren. Van professionals binnen het vakgebied finance wordt verwacht dat ze een gelijkwaardige businesspartner zijn. In staat zijn om strategische, tactische en operationele keuzes op hun waarde te kunnen beoordelen.

Inhoudelijke kennis van van het brede vakgebied van Finance - Finance Accounting, Tax, Risk, Audit is de basis. Het onderhouden en aanscherpen hiervan is de meerwaarde. Constant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zorgt ervoor dat jij als finance professional je toegevoegde waarde kan blijven garanderen binnen je carriere.

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou als finance professional is het belangrijk om de echt inhoudelijke kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Maar daarmee ben je er nog niet. Om een gelijkwaardige businesspartner te zijn, is het van groot belang dat je investeert in persoonlijke ontwikkeling. Om jouw visie op de inhoud te kunnen overbrengen aan de organisatie.

Hoe helpt Experis hierbij?

Wij helpen je het heft in eigen hand te nemen en na te denken over jouw eigen koers. Dat doen wij met het koersgesprek en MIJN WERKwoorden, zetten wij je aan het denken.  Je krijgt zicht op je talenten en hoe deze in te zetten. Hiermee maak je een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren en helpen jou om daar een passende werkomgeving bij te zoeken. Hierdoor word je succesvoller en gelukkiger in jouw werk en daar plukken onze opdrachtgevers dan ook weer de vruchten van! 

Specialismen Experis in Finance

Experis is gespecialiseerd in Auditing, Banking, Insurance, Finance & Accounting, Risk Advisory en Tax.

Actuele vacatures in Finance

Kijk hier voor het overzicht van actuele vacatures van Experis Finance.