Zoek hier in 320 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Logistiek en Supply Chain Management

De grenzen tussen Logistiek en Supply Chain Management vervagen door de technologische vooruitgang op het gebied van communicatie en de toenemende integratie tussen steeds geavanceerdere software pakketten. Medewerkers binnen deze sector komen steeds frequenter in aanraking met collega’s uit andere disciplines, door het werken in crossfunctionele teams. Deze trend verbreedt de horizon van de Supply Chain professionals en zorgt daarmee ook voor een toename van de carrièreperspectieven van deze professionals.

Wanneer je een carrière binnen deze sector ambiëert, moet je voorbereid zijn op de snelle veranderingen die onder meer de automatisering met zich meebrengt. Een geschikte kandidaat voor een baan binnen dit specialisme heeft goede communicatieve vaardigheden, een sterk analytisch vermogen en affiniteit met allerhande software pakketten.

Het Experis-Team Logistiek en Supply Chain Management geeft jou de mogelijkheid jouw capaciteiten in te zetten bij zowel bedrijven uit het MKB, als in Nederland gevestigde Multinationals. Wij bemiddelen in functies op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Afhankelijk van de opgebouwde werkervaring kom je in aanmerking voor functies op Junior, Medior of Senior niveau.

Voorbeelden van veel voorkomende vacatures binnen dit specialisme zijn:

  • Logistiek Manager
  • Productie Planner
  • Supply Chain Coördinator
  • Warehouse Manager
  • Logistics Engineer
  • Customer Service medewerkers

Procurement

Ook op het gebied van Procurement heeft Experis uitdagende functies te bieden bij diverse vooruitstrevende internationale organisaties. Een gezonde dosis commerciële drive is binnen het inkoopvak onontbeerlijk. Maar, met alleen onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht ben je er nog niet. Om op een geloofwaardige manier te onderhandelen en alternatieven te kunnen evalueren, moet je ook snel specifieke kennis over de industrie waarbinnen de organisatie actief is op kunnen doen.

Werken voor Experis

Wij geloven in de ontwikkeling van de Human Age: na het industriële tijdperk en het informatietijdperk is nu individueel menselijk talent de ware motor voor economische groei en ontwikkeling. Bij ons staat jouw talent dus centraal en dat betekent concreet:
Als medewerker van Experis ben je niet gewoonweg een medewerker bij een van onze opdrachtgevers, maar je maakt deel uit van een netwerk van (Experis)-professionals verspreid over verschillende disciplines. Je bent een ambasadeur voor dit netwerk, dus je draagt jouw steentje bij aan het onderhouden en uitbreiden van dit netwerk. En natuurlijk draag je ook bij aan het netwerk door middel van kennisdeling of het
signaleren van kansen voor andere Experis-professionals.

Wil je meer weten over werken voor of via Experis, kijk dan bij onze actuele vacatures of neem contact op met een van onze vestigingen.