Zoek hier in 344 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Experis Civiel

Wil jij groeien in de weg- en waterbouw of cultuurtechniek? Experis Civiel heeft een breed netwerk binnen de gemeentelijke overheid, provincies, waterschappen en RWS. Ook hebben wij intensief contact met diverse ingenieursbureaus, adviesbureaus en aannemers. De diversiteit van ons netwerk en de directe lijnen zorgen ervoor dat we precies weten wat er in verschillende regio’s speelt. Zo hebben we een goed beeld van de behoeften van onze opdrachtgevers. De civiele wereld is volop in beweging en dat maakt de vraag van onze opdrachtgevers heel divers.

Wat betekent dit voor jou als professional?

Wij bemiddelen zowel voor tijdelijke projecten als op vaste basis. Ook steeds meer zp’ers in de civiele techniek maken gebruik van het Experis netwerk. Kom je als Experis Expert bij ons in dienst, dan zorgt de Fieldmanager voor de verbinding tussen jou, de opdrachtgever en Experis. Jullie staan regelmatig stil bij je ontwikkeling. Waar sta je nu en waar wil je over vijf en tien jaar staan? Om mee te kunnen in de bewegingen, is het belangrijk om actief na te denken over jouw groei. Wij helpen je hier graag bij.

Functies

Naast de meer technische en vakinhoudelijke functies, zoals tekenaar, ontwerper, calculator, engineer, werkvoorbereider en projectleider, bemiddelt Experis juristen, planologen, technisch bedrijfskundigen en Larensteiners. Verder zoeken wij kandidaten die affiniteit hebben met meer procesmatige functies. Dit hangt samen met de veranderingen binnen de infrastructuur. Nieuwe rollen ontstaan, zoals toetser en IPM-rollen als projectmanager, omgevingsmanager, technisch manager, contractmanager en manager projectbeheersing. Deze rollen vragen andere vaardigheden en competenties. Het is onze kracht om de talenten van onze professionals te verbinden met de behoeften van onze opdrachtgevers.

Actuele vacatures binnen Engineering

Kijk hier voor het overzicht van actuele vacatures binnen Experis Civiel.