Als professional is stilstaan geen optie

Ontdek hoe wij jou helpen groeien

In de snel veranderende IT-markt is jouw ontwikkeling een must. Iedere dag leren is essentieel en bovendien uitdagend. Daarom heeft Experis een eigen IT Learning Center. Met meer dan 1.500 verschillende opleidingen!

Binnen het IT Learning Center vind je e-learnings, interne opleidingen én gerichte opleidingen van marktpartijen. Ook de IT partners van Experis (Experis Ciber, iSense en PEAK-IT) brengen hun kennis in. Zo komen IT-infrastructuur, projectmanagement, software ontwikkelingen en CRM-/ERP-systemen aan bod. 

Veel opleidingen zijn kosteloos 

Een groot deel van de opleidingen is kosteloos als je in dienst bent bij Experis. Of als je bij ons bent aangesloten als zzp’er. Bij de online opleidingen kun je dan ook direct van start. De klassikale opleidingen volg je in overleg met Experis. We kijken naar de behoeften van jou als professional én die van je opdrachtgever. Welke kennis en vaardigheden hebben jullie beiden nodig om voorop te blijven lopen in de markt? Als die behoeften helder zijn omschreven, adviseren wij jou over de best passende opleiding.