Benieuwd hoe Experis jou helpt groeien?

Afgestudeerd en nog geen baan? Of ben je toe aan een switch? Kies voor een loopbaan in de IT! Wij leiden jou op voor die gewilde IT-functie. Maak jij binnenkort websites gebruiksvriendelijker? Kies je voor digitaal design? Of duik je liever in het coderen? Het kan allemaal! 

Bij de Business Startup School Amsterdam (BSSA) volg je een intensieve fulltime opleiding van 3 maanden, met aansluitend een traineeship van een half jaar. Je ontwikkeling gaat razendsnel. Want je combineert de theorie direct met de praktijk. Samen met toekomstige vakgenoten werk je aan échte case studies. Vaak zijn dat bestaande organisaties die opdrachtgever van Experis zijn. Zo werk je gericht aan het ontwikkelen van je kennis. Bovendien sorteer je vast voor op die uitdagende baan in de IT! 

Jouw kennis is waardevol 

Twijfel je nog? Omdat jouw achtergrond in kunstgeschiedenis, psychologie of geologie niet direct raakvlakken heeft met IT? Laat je verrassen! Want jouw kennis van design, werking van het brein en onderzoekstechnieken zijn waardevol binnen de IT. En jouw soft skills komen zeker tot hun recht in dit vakgebied. Wij helpen je graag bij de ideale match tussen jouw ambities én de juiste opleiding.  

Opleidingen in IT 

Wij bieden verschillende opleidingen aan die aansluiten op de vraag in de markt. Welke opleiding past bij jouw ambities en persoonlijkheid? Wil je de gebruikerskant op of meer de techniek? Raak je geïnspireerd door een creatieve sessie met een opdrachtgever? Of haal je meer energie uit online testing? Kijk voor een overzicht van alle opleidingen op BSSA.nu. 

Investeren in jezelf 

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Van jou vragen we een flinke dosis energie, intrinsieke motivatie en een eigen bijdrage. De hoogte van de bijdrage hangt af van de opleiding die je volgt. Wij zijn committed, en jij dus ook.

Over BSSA 

BSSA staat voor B. Startup School Amsterdam. Deze vernieuwende samenwerking is ontstaan in 2016. Doel is om de talenten van starters beter aan te laten sluiten op de skills die de markt vraagt. Experis is – via de ManpowerGroup – één van de founding mothers van BSSA. En daar zijn we best trots op. Andere partners zijn StartUp Amsterdam, Amsterdam Economic Board en B. Building Business.