Als professional is stilstaan geen optie

Ontdek hoe wij jou helpen groeien

Onze overtuiging is dat je je als talent kunt ontwikkelen tot een echte expert. En daar zijn onze opdrachtgevers naar op zoek. Blijf investeren in je groei en maak het verschil met jouw kennis en expertise. Experis helpt je daar graag bij!

Ben je als Experis Expert bij ons in dienst, dan voer je opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers. In overleg met de opdrachtgever vullen we de opdracht en onze begeleiding zo in, dat er volop ruimte is voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. 

Bij Experis heb je één persoonlijk aanspreekpunt. Dit zorgt voor verbinding tussen jou, de opdrachtgever en Experis. Samen maken jullie een persoonlijk ontwikkelplan en je evalueert regelmatig tussentijds en na afloop van een opdracht. Ben je zzp’er, dan kijken we ook naar jouw behoeften van morgen. Hoe kunnen we je helpen in je verdere groei? Welke opleidingen passen daarbij en hoe helpt ons brede netwerk daarbij? Ook als je nog niet via ons aan de slag bent, helpen we je graag. Zo leiden we je via de BSSA op voor die gewilde functie in de IT. Of volg je via de Experis Academy een opleiding tot werkvoorbereider in de installatietechniek.