Als professional is stilstaan geen optie

Ontdek hoe wij jou helpen groeien

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Bij Experis begeleiden wij je bij het verder ontwikkelen van jouw talent. Dat doen wij niet voor niets. Wij weten dat stilstaan geen optie is. Als professional in een snel veranderende wereld moet je ruimte maken voor je eigen groei. En wij helpen je daarbij. 

Vanaf de eerste dag dat je bij Experis start, ga je aan de slag met jouw ontwikkeling. Sterker nog, dat gebeurt al vanaf het eerste moment dat je ons spreekt. Onze specialisten willen weten wie jij bent. We gaan dieper in op wat jij wilt bereiken, wat voor jou de ultieme werkplek is en waarvan jij energie krijgt. Kortom, hoe je het beste uit jezelf haalt. 

Vaste coach 

Zien we een duidelijke match met de openstaande functies die wij hebben, dan zoeken wij naar opdrachtgevers die passen bij jouw ontwikkeling. Je krijgt een vaste Experis-contactpersoon die jou goed leert kennen. En die ook onze opdrachtgevers goed kent. Omdat er maar één persoon tussen jou en je toekomstige opdrachtgever zit, kunnen we een heel gerichte match maken. Deze contactpersoon is ook degene die je begeleidt bij je ontwikkeling. Door jou op gerichte momenten prikkelende vragen te stellen. En door jou te laten zien welke training of opleiding jou verder helpt. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook waar het de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden betreft.   

Trainingen van vakexperts 

Als je bij een van onze opdrachtgevers werkt, houdt je ontwikkeling natuurlijk niet op. Niet alleen omdat je in je baan dagelijks leert, maar ook omdat we een online platform hebben waar je alles vindt wat je nodig hebt. Zo kun je direct inspirerende talks bekijken of online trainingen van vakexperts volgen. Ook kun je je aanmelden voor klassikale sessies. Maak een keuze uit honderden opleidingen. Precies passend bij waaraan jij op dat moment behoefte hebt.