Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Heeft Supply Chain Management voor jou geen geheimen? Doorzie jij direct welke schakels in de keten sterker moeten? En zoek je naar een baan waarbij je jouw eigen kwaliteiten verder versterkt? Bij Experis staat niet alleen die boeiende baan centraal, maar ook jouw persoonlijke groei! 

 Zoek jij naar een baan als analist, planner, engineer, supervisor, inkoper of manager bij de mooie merken van Nederland? Bij een multinational of bij een ambitieuze mkb’er? Naar een werkplek waarin je voortdurend de uitdaging aangaat om het beste uit jezelf te halen? En waar je binnen jouw opdracht direct resultaat van je werk ziet? Kom dan eens met ons praten! 

Werk actief aan je eigen groei 

Juist met de snelle ontwikkeling van jouw vakgebied is blijven leren en ontwikkelen essentieel. Omnichannel en e-commerce vragen het uiterste op het gebied van service en snelheid. De behoefte aan fijnmazige distributie en e-fulfillment-oplossingen neemt nog altijd toe. Bij Experis zitten we bovenop die ontwikkelingen. En met de uitdagende opdrachten van onze opdrachtgevers werk jij actief aan je eigen groei. 

Je kunt rekenen op: 

  • Begeleiding: vakinhoudelijk én persoonlijk 
  • Eén vaste contactpersoon: voor jou én je nieuwe opdrachtgever 
  • Gedegen vakkennis: wij weten wat er speelt