Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Deins je niet terug voor je eigen ambities? Is persoonlijke groei jouw drijfveer? En wil je jouw talent in marketing en communicatie inzetten voor organisaties die er écht toe doen? Bij Experis krijg je dat voor elkaar! Want jouw ontwikkeling staat voorop.   

Als marketing- of communicatieprofessional zit je bovenop de trends in jouw vakgebied. Want welke gevolgen heeft die nieuwe technologie voor jouw marketingaanpak? Hoe zet je een onderscheidende positionering neer voor dat nieuwe merk? En hoe manage je de bedrijfsreputatie nu iedereen publiceert op social media? Fantastisch om hier je tanden in te kunnen zetten en daarmee je vakinhoudelijke groei een flinke duw vooruit te geven. 

Stilstaan is geen optie 

Minstens zo belangrijk is dat je ook aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. Bij Experis leggen we hier veel nadruk op. Omdat wij wéten dat stilstaan geen optie is. Zeker niet in de huidige markt. Daarom gaan we best ver in het stimuleren van jouw ontwikkeling. Wil je je adviesvaardigheden versterken? Beter leren omgaan met weerstand? Of leren om overtuigend te presenteren? Bij Experis kan het allemaal. 

Experis houdt je scherp 

We houden je graag scherp. Natuurlijk ben jij uiteindelijk zelf degene die groeit. Wij geven je vooral gericht advies. En wijzen je op die passende opleiding in ons programma. Dat zien wij als onze rol. Dat doen wij omdat wij geloven in een stevige relatie met jou. Wij gunnen jou plezierig werk. Als jij een uitdagende opdracht hebt, profiteert onze opdrachtgever daar direct van mee. En het mooie is: van het creëren van zulke win-winsituaties krijgen wij ook veel energie. 

Mooie uitdagingen bij vernieuwende opdrachtgevers in de markt 

Bij Experis zijn we trots op de vernieuwende opdrachtgevers voor wie wij werken. Samen bieden we uitdagende opdrachten voor professionals in marketing en communicatie. Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk. Omdat we het belangrijk vinden om de cultuur en de sfeer van de organisatie te begrijpen. Want als wij hen goed kennen, werken we aan een optimale en langdurige samenwerking. Zie jij het zitten om via ons aan de slag te gaan? Zorg dan dat wij jóu nu leren kennen!    

Je kunt rekenen op:  

  • Begeleiding: vakinhoudelijk én persoonlijk  
  • Eén vaste contactpersoon: voor jou én je nieuwe opdrachtgever 
  • Gedegen vakkennis: wij weten wat er speelt