Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Wil jij als IT-specialist het beste uit jezelf halen? Met een coach die jou doorgrondt? Die feilloos weet welke opdrachtgever bij jouw talent past? En die jou helpt jouw ambities waar te blijven maken en verder te groeien? Maak dan kennis met Experis IT. 

Met meer dan 1.500 IT-opleidingen krijg je alle ruimte om je kennis en vaardigheden bij te spijkeren. En je verder te specialiseren in het door jou gewenste vakgebied. Bij Experis kennen wij de grote namen van dichtbij. En als we ook jou écht kennen, weten wij welk bedrijf bij jouw ambities past. Daarom gaan we zo snel mogelijk met jou in gesprek. Pas als wij goed weten wat je kunt, wat jou drijft en vooral wie je bent, gaan wij aan de slag. 

Grote bedrijven als vaste opdrachtgever 

We zijn trots dat we samenwerken met grote spelers in de markt. Deze bedrijven kennen we goed, ons contact is persoonlijk. Zij vertrouwen op onze kennis van de arbeidsmarkt. En op ons scherpe oog voor het selecteren van de juiste persoon voor de baan. Wij vragen bij onze opdrachtgevers stevig door naar de ambities en het carrièreperspectief voor hun medewerkers. En tegelijkertijd verdiepen we ons in de cultuur en de werksfeer. Zo kunnen we voor zowel jou, als voor de opdrachtgever maatwerk leveren. Jij kunt groeien in je ontwikkeling. En onze opdrachtgevers profiteren van een gemotiveerde IT-professional die een substantiële bijdrage levert en die zich op zijn of haar plek voelt.    

Zelfstandige professional of in dienst: het kan allebei!  

Wij werken met veel verschillende contractvormen. Ons doel is om een goede oplossing voor de IT-professional én de opdrachtgever te vinden. Dus of je nu zelfstandige professional (zzp’er) bent, kiest voor detachering of in loondienst wilt: het kan allemaal. Wij passen ons flexibel aan op IT-professional én opdrachtgever. Ook als je nog geen IT-achtergrond hebt, maar wel de overstap wilt maken, zijn wij er voor je met onze BSSA. 

Altijd krachtig advies en goede feedback 

Om aan de slag te kunnen bij de grote merken, moet je wel weten hoe je jezelf verkoopt. Je kunt het beste talent in huis hebben, maar dat goed weten over te brengen is een tweede. Ook daar helpt jouw vaste contactpersoon je bij. Wij geven je advies over hoe je laat zien welke resultaten je hebt bereikt. En welke kwaliteiten je juist voor onze specifieke opdrachtgever naar voren kunt schuiven. Ook geven we je feedback op jouw persoonlijke presentatie en hoe je nog overtuigender over komt. Zo ben jij klaar voor die baan! 

 Je kunt rekenen op:  

  • Begeleiding: vakinhoudelijk én persoonlijk  
  • Eén vaste contactpersoon: voor jou én je nieuwe opdrachtgever 
  • Gedegen vakkennis: wij weten wat er speelt