Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Zie jij techniek als de oplossing voor het oplossen van organisatievraagstukken? Is innovatie jouw middle name? En wil jij graag aan de slag bij de topspelers in de hightechindustrie? Kom dan eens praten met Experis. Dan innoveer je ook meteen je eigen carrière.   

Als Industrial Engineer heb je een prachtige loopbaan voor je. Want de vraag naar hightech specialisten is groot. Wat daarbij heel belangrijk is: Wat wil jij? Hoe zie jij je carrière? En waarin wil je verder groeien? Bij Experis stellen wij jou die vragen. Vaak al in het eerste gesprek. Want wij willen precies weten wat jouw drijfveren zijn. Niet alleen in je vak, maar ook op persoonlijk vlak. Kortom, we willen je écht leren kennen. 

Belangrijke spelers in de markt  

Bij Experis helpen we je gericht bij hoe je jouw vaardigheden kunt versterken. Dat proces gaat steeds door. Want juist de markt van Industrial Engineering staat nooit stil. Jezelf blijven ontwikkelen is cruciaal. Wij adviseren wij je graag over hoe je jouw bijdrage in projectteams en -organisaties kunt versterken. En we houden inspirerende kennissessies met sprekers uit jouw vakgebied. Of laten aan de hand van een assessment zien hoe je gericht aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. Want juist in de combinatie van techniek met soft skills kun jij in deze snel ontwikkelende markt het verschil maken.  

Meer dan 170 trainingen staan klaar  

Je kunt daarbij gebruik maken van de meer dan 170 trainingen van ons Experis Center of Talent. Kies bijvoorbeeld voor een training waarbij je je communicatieve vaardigheden versterkt. Of waarin je leert overtuigend te adviseren. Want inhoudelijk sterke, communicatieve en flexibele engineers maken het verschil in de markt. 

Jouw talent verbinden aan die vernieuwende opdrachtgever 

Bij Experis kennen we ook onze opdrachtgevers goed. We duiken diep in hun organisatie en willen de vraag achter de vraag achterhalen. Dus we focussen niet alleen op de vacature, maar ook op de bedrijfscultuur en de strategische ambities van de organisatie. Zo weten we dat wij je een toekomstige werkomgeving kunnen bieden waar jij je echt op je plek voelt. Daarom vinden we het ook belangrijk om onze opdrachtgevers persoonlijk te kennen. Die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij hun opdracht met jouw talenten kunnen verbinden. We zijn er trots op dat wij met onze aanpak voor vernieuwende opdrachtgevers als ASML, Philips en FrieslandCampina mogen werken.   

Je kunt rekenen op:  

  • Begeleiding: vakinhoudelijk én persoonlijk
  • Eén vaste contactpersoon: voor jou én je nieuwe opdrachtgever  
  • Gedegen vakkennis: wij weten wat er speelt