Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Zet jij jouw analytisch talent in voor betere bedrijfsprocessen? En wil jij graag aan de slag voor de grote spelers in de markt? Bij Experis combineren we jouw talent met uitdagende opdrachten. En het mooie is: je werkt ook meteen aan je eigen groei! 

Als Finance professional is het bijspijkeren van je kennis dagelijkse kost. Of het nu gaat om Auditing, Banking, Insurance, Finance & Accounting, Risk Advisory of Tax. De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. En een integrale aanpak hoort daarbij. Met jouw analytische blik weet je de verbinding te leggen met IT, compliance en organisatievraagstukken. Maar kijk eens kritisch naar jezelf: werk jij ook aan je persoonlijke groei? 

Jouw talenten ontwikkelen 

Bij Experis vinden we jouw ontwikkeling belangrijk. Want als je goed weet wat jouw talenten zijn, kun je ze gericht ontwikkelen en inzetten. Zo werk je direct aan een uitdagende toekomst die bij jou past. Daarom leggen we bij Experis de nadruk op wat jij kunt en op wat jij wilt. We willen je dan ook eerst goed leren kennen. Wat drijft je in je werk en privé? Ons contact is direct en persoonlijk. En we adviseren je graag over welke training bij je past. 

Meer dan 170 trainingen 

Binnen ons Experis Center of Talent hebben we meer dan 170 gerichte trainingen. Hier leer je alles over succesvol adviseren, overtuigend presenteren en professioneel feedback geven. Maar je kunt ook die kennissessies over risk management en agile werken meepakken. Net waar jouw behoefte ligt en waar je op dat moment het verschil mee kunt maken. 

Opdrachtgevers zoeken gelijkwaardig business partner 

Wat plezierig is: als jij je talenten goed kent, hebben wij de passende opdracht. Wij mogen werken voor toonaangevende namen in de markt die in jou op zoek zijn naar een gelijkwaardige business partner. Het is onze uitdaging om hun vraagstuk te verbinden aan het juiste talent. Daarom kennen wij ook onze opdrachtgevers persoonlijk. Wij kiezen ervoor om niet alleen de vacature goed te snappen. Wij willen ook de bedrijfscultuur en de strategische ambities doorgronden. Zo kunnen we inschatten of je je binnen een organisatie op je plek gaat voelen. Hierdoor lukt het ons vaak de ultieme combinatie te maken. 

Je kunt rekenen op: 

  • Begeleiding: vakinhoudelijk én persoonlijk  
  • Eén vaste contactpersoon: voor jou én je nieuwe opdrachtgever  
  • Gedegen vakkennis: wij weten wat er speelt