Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Als engineer zit het wel goed met het vinden van een baan. De markt snakt immers naar technische professionals. Belangrijk is: wat wil jij? Hoe zie jij jouw carrière? En welke groei gun jij jezelf? Bij Experis stellen wij je die vragen. Liefst zo snel mogelijk. Wij begeleiden je met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Niet alleen inhoudelijk, maar ook bij jouw persoonlijke groei.   

Werken in de techniek betekent onderdeel zijn van projectteams en -organisaties. Communicatie speelt hierin een steeds grotere rol. Communicatieve vaardigheden en samenwerking zijn steeds belangrijker. Inhoudelijk sterke, communicatieve en flexibele engineers maken het verschil in de markt.  

Belangrijke opdrachtgevers in de markt  

Bij Experis helpen we je om jouw vaardigheden verder te versterken. Dat doen wij omdat we weten dat engineering zich razendsnel ontwikkelt. Stilstaan is geen optie. Door de grote variatie aan opdrachten én opdrachtgevers leer je voortdurend on the job. Wij hebben het plezier te mogen werken voor de belangrijke spelers in de markt. Meewerken aan de infrastructuur op Maasvlakte II? Of liever de bekabeling van het Havenbedrijf intekenen? Het kan allemaal.  

Jouw persoonlijke groei start meteen  

Kies je voor Experis, dan leren we je graag eerst goed kennen. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Wij vragen door. Niet alleen over je technische skills, maar vooral ook over jouw persoonlijke drijfveren en kwaliteiten. We geven je direct concrete adviezen waarmee je aan de slag kunt. Vanaf het moment dat je bij ons binnen bent, begint jouw persoonlijke groei al. Samen bekijken we waar jouw ontwikkelkansen liggen. Die maak je meteen tastbaar met één van de gerichte trainingen binnen ons Center of Talent.   

Je kunt rekenen op: 

  • Begeleiding: vakinhoudelijk én persoonlijk  
  • Eén vaste contactpersoon: voor jou én je nieuwe opdrachtgever  
  • Gedegen vakkennis: wij weten wat er speelt