Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Professionals

Bij Experis houden we van getalenteerde professionals met ambitie. Omdat de combinatie van talent en ambitie ervoor zorgt dat je succesvol blijft en omdat het dé drijvende kracht is achter ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat we ieders drijfveren en ambities volledig begrijpen en dat we bijdragen aan de groei van onze professionals. 

Zie je het zitten om met ons aan jouw carrière te werken? Bel ons dan eens op. Je krijgt dan direct één van onze medewerkers van het Center of Talent aan de lijn. Bereid je voor op een gesprek over wie jij bent. Zo vragen wij naar wat jij binnenkort wilt bereiken. Wat jouw ultieme werkplek is. En waar jij je dagelijkse portie energie van krijgt. Als we mogelijkheden voor je zien, brengen we je meteen in contact met je vaste contactpersoon. Je ontmoet hem of haar zo snel mogelijk. In dat gesprek gaan we verder de diepte in. En kunnen we je meer vertellen over welke bedrijven goed bij je passen. En andersom of jij bij hen past. Zien we een match, dan kan het snel gaan. Voor je het weet, heb je die ideale baan te pakken. 

Talentenpool 

Ook als je (even) niet aan de slag bent voor Experis, houden we je graag op de hoogte. Als je in onze talentenpool zit, hoor je alles over voor jou relevante ontwikkelingen. We houden inspirerende events. En we laten het je weten als we dé baan voor jou hebben gevonden.   

Toe aan een volgende stap in jouw carrière?

Ontdek hoe wij jou helpen groeien.