Benieuwd hoe Experis jou helpt groeien?

Experis is het wereldwijde professional merk van ManpowerGroup. Naast de bekende pijlers Engineering, Finance, IT bemiddelen wij ook professionals binnen de vakgebieden Marketing & Communicatie, Human Resources, Supply Chain & Inkoop, Industrial Engineers en Office Support. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe commerciële collega’s die Experis komen versterken.

Resultaat voor de opdrachtgever, voor de kandidaat en voor onszelf! Dit doen wij al ruim 30 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons bij Experis in beide kanten van de match om zo optimaal te kunnen verbinden. Wij voeren uitgebreide gesprekken, analyseren de markt en nemen echt de tijd voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Wij doen dit vanuit doortastendheid, energie en ondernemerschap. 

Kom je werken bij Experis? Je stelt dan een ontwikkelplan op, waarin je je persoonlijke doelstellingen koppelt aan de doelstellingen van Experis. Zo borg je dat jouw groei en ambities ook tot resultaat leiden voor Experis. 

Voor meer informatie over vacatures bij Experis neem je contact op met Recruitment via 020 – 660 22 44 of per e-mail op [email protected] 

Toe aan een volgende stap in jouw carrière?

Maak met jouw talent het verschil bij Experis!