Zoek hier in 334 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Human Age Talentism

Na de industriële periode en het informatietijdperk, bevinden wij ons nu in The Human Age. Talent is voortaan de ware motor van economische groei en ontwikkeling. Dit talent aantrekken, stimuleren en ontwikkelen is de grootste uitdaging geworden om onderscheidend te zijn. Dit geldt voor zowel organisaties als individuen. Daarmee is talent de bepalende factor voor succes. Dat is waar we bij Experis in geloven en wat ons drijft.In The Human Age is menselijk talent de drijvende kracht achter vooruitgang en innovatie.

Talent vormt de basis van bewegingen en beweegredenen van mensen op de arbeidsmarkt. De snelle ontwikkelingen en veranderingen in onze economie verlangen van organisaties en professionals dat zij voortdurend in beweging blijven. Dat ze grensverleggend zijn. Arbeidsmarktparticipatie vraagt om een leven lang leren, terwijl stilstand meer dan ooit achteruitgang betekent. Talentmanagement is dan ook cruciaal om zowel de organisatiekoers als de individuele koers te optimaliseren; Talentism voor het beste resultaat.

Talentism zorgt ervoor dat professionals en werkgevers wendbaar en in beweging blijven. 

Experis helpt professionals en organisaties om vooruit te denken.  Wij weten welk talent nu én in de toekomst nodig is om succesvol te blijven, en daarover gaan we graag in gesprek. Vanuit jarenlange ervaring adviseren wij over ontwikkelingen die de verschillende sectoren doormaken en welk talent daarbij past. Wij maken de verbinding tussen de ambitie van de werkgever en de talenten van de professional. Naast het vinden van de juiste Future Talents voor opdrachtgevers, geeft Experis ook advies over de ontwikkeling van eigen medewerkers. Om samen het verschil te maken. Vandaag én morgen.

Relentless growth is humanly possible

Talent moet in ontwikkeling blijven. Future Talent gaat over wat er nu nodig is om morgen het verschil te maken.