Zoek hier in 334 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Netwerkorganisatie

Experis is een netwerkorganisatie. Dat betekent dat we nauw samenwerken met al onze professionals en opdrachtgevers. Op deze manier wordt al hun kennis en ervaring optimaal ingezet en verder ontwikkeld. Want groei is de sleutel tot plezierig werk.

Verder komen door te delen, dat staat centraal in onze netwerkorganisatie. In de 30 jaar dat we bestaan, hebben we een groot aantal professionals en organisaties om ons heen verzameld. Samen hebben we een schat aan waardevolle informatie in huis. Daarom onderhouden we intensief contact met ons netwerk en stimuleren we onderlinge verbinding. We halen én brengen kennis, ervaring en emotie. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen wordt uitgedaagd om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zowel virtueel als persoonlijk.

Speciaal voor onze professionals hebben we voor elk specialisme een Experis Community.  Hier kunnen zij hun expertise delen en zich laten inspireren door de ideeën en ervaringen van vakgenoten en andere specialisten in hun discipline. Om van elkaar te kunnen leren. Want ontwikkeling maakt én houdt werk leuk.