Benieuwd hoe Experis jou helpt groeien?

Experis is onderdeel van ManpowerGroup. Met vestigingen in meer dan tachtig landen werken we aan vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. En dat al ruim 65 jaar. Onze ManpowerGroup-familie bestaat naast Experis uit Manpower, Right Management en ManpowerGroup Solutions. Als hr-deskundigen helpen wij dagelijks meer dan 600.000 mensen met uiteenlopende vaardigheden aan werk.

Door onze inhoudelijke kennis weten we wat medewerkers motiveert. En hoe organisaties hierop kunnen inspelen. Nu en in de toekomst. We helpen opdrachtgevers hun doelen te bereiken met vernieuwende oplossingen. Onze Human Age-gedachte staat hierbij altijd centraal. Want de wereld van werk verandert fundamenteel. En wij zien het als taak om binnen die wereld te blijven vernieuwen. 

Over de Human Age 

Computers en robots nemen steeds meer taken over van mensen. Gek genoeg wordt de menselijke factor hierdoor alleen maar belangrijker. Technologie is voor bijna iedereen beschikbaar. Maar de creativiteit en inventiviteit waarmee je die inzet, bepalen het succes. Of het nu om je loopbaan of om je onderneming gaat. Kortom: in de huidige economie is en blijft menselijk talent dé onderscheidende factor. 

Talent ontwikkelen 

Talent ontdekken is één, maar hoe koester en ontwikkel je het talent van mensen? Dat is waar we binnen de ManpowerGroup actief bij helpen. Zo denken wij mee over vraagstukken als: 

  • Integreren van de business strategie met de hr-strategie 
  • Garanderen van een voortdurende instroom van talent 
  • Versterken van de binding tussen medewerkers en organisaties 
  • Vergroten van wendbaarheid van medewerkers 

Wat we zien is dat als je talent blijft ontwikkelen, je verder groeit en relevant blijft. Juist in deze tijd waarin technologie een steeds grotere impact heeft op de arbeidsfactor is dit cruciaal. En talent verbinden wij graag aan werk. Werk zorgt voor inkomen, maar het is veel meer dan dat. Het biedt toegang tot nieuwe contacten, zorgt voor persoonlijke groei en dat je je waardevol voelt. Daar zetten wij ons graag voor in. Want door het ontdekken, ontwikkelen en optimaal benutten van talent, dragen we bij aan onze maatschappij. 

Meer informatie over hoe ManpowerGroup jouw organisatie kan ondersteunen in de Human Age vind je op www.manpowergroup.nl.