Zoek hier in 312 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ManpowerGroup

ManpowerGroup is wereldwijd marktleider in innovatieve workforce-solutions. Wij creëren en leveren high-impact oplossingen, zodat onze opdrachtgevers hun zakelijke doelen bereiken en hun concurrentiepositie verbeteren. Onze totaalpropositie biedt een antwoord op elke HR-gerelateerde vraag.

Dat betekent een allesomvattend programma met innovatieve oplossingen die klanten in de Human Age nodig hebben om succesvol te zijn. Oplossingen voor een scala aan vraagstukken op het gebied van talent.  Zowel bij werving, beoordeling, training & ontwikkeling en carrièreplanning, als bij uitbesteding/outsourcing en advies over het personeelsbestand.

ManpowerGroup beschikt wereldwijd over het grootste en in de branche meest toonaangevende netwerk. Wij bieden een dynamische dienstenmix met een ongekende reikwijdte over de hele wereld, vol waardevol inzicht gecombineerd met lokale expertise. Dit alles wordt ingezet om jaarlijks de behoefte van onze klanten te vervullen, in alle industriële sectoren, bij zowel kleine als middelgrote bedrijven, bij plaatselijke, internationale én wereldwijde ondernemingen. De verschillende oplossingen van  ManpowerGroup worden aangeboden via ManpowerGroup Solutions, Experis™, Manpower® en Right Management®.

Meer informatie over hoe ManpowerGroup uw organisatie kan ondersteunen in de Human Age vindt u op www.manpowergroup.nl.

experis