Zoek hier in 344 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leestijd 3 minuten - Gepubliceerd 1 november 2017 - Door Mohammed Adhar

Experis & phbm organiseren business course voor studenten

Op donderdag 2 november organiseren phbm en Experis samen een business course voor 25 studenten van de minor assetmanagement van de Haagse Hogeschool, Saxion Hogeschool en Hogeschool Utrecht.

De studenten werken in de business course samen aan de hand van een case in een infrastructuurproject. Door aan de hand van een case met elkaar aan de slag te gaan, maken ze kennis met het analytisch vermogen, de communicatieve wendbaarheid en de onderhandelvaardigheden die nodig zijn voor succesvol contractmanagement.

De business course is onderdeel van het curriculum van de opleiding en legt de koppeling tussen theorie en de vraag vanuit het bedrijfsleven. Aan deze koppeling is veel behoefte vanuit zowel bedrijfsleven als onderwijsinstellingen.

Adviseurs van phbm (www.phbm.nl) en arbeidsmarktdeskundigen van Experis (www.experis.nl) verzorgen samen de business course. Experis bemiddelt al 30 jaar succesvol professionals binnen onder meer  Engineering, IT en Finance. Phbm adviseert opdrachtgevers en opdrachtnemers in Infrastructuurprojecten op het gebied van contractmanagement en projectbeheersing.