Zoek hier in 344 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leestijd 5 minuten - Gepubliceerd 26 oktober 2017 - Door Nanning Jacobs

De top 10 factoren die spelen bij de keuze van een nieuwe werkgever

Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan, dan wil je de juiste balans tussen een uitdagende job, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, flexibele werktijden, de optimale bedrijfscultuur en natuurlijk het juiste salaris. Maar wat is   het meest belangrijk bij het kiezen van een nieuwe werkgever? Jobbird deed onderzoek naar welke factoren, naast een goed salaris, het meeste invloed hebben op de keuze voor een nieuwe werkgever.

Herken jij deze genoemde factoren bij jezelf? Of zijn voor jou andere dingen belangrijk? Laat het ons weten in de comments!

Wil je jouw huidige situatie vergelijken, of wil je je juist verdiepen in de huidige marktontwikkelingen, ga  dan vrijblijvend in gesprek met een van onze recruitment consultants. Bij Experis staan we dagelijks in contact met een groot aantal opdrachtgevers die een uiteenlopend aanbod aan vacatures hebben. We denken graag met je mee over jouw ontwikkeling op de arbeidsmarkt en de mogelijkheden voor groei!  Bezoek hier het LinkedIn profiel van Nanning