Vind jouw talent voor morgen, vandaag bij Experis

Experis biedt professionals in IT, Finance en Engineering

IT is een belangrijke branche voor Experis. Samen met onze IT-partners PEAK-IT, iSense en Experis Ciber hebben we een gevarieerd netwerk van professionals en opdrachtgevers.

Iedere partner heeft een eigen specialisme. Zo kunnen wij de mooiste oplossingen bieden als het gaat om de inzet van tijdelijk IT-personeel, co- en outsourcing en het beste advies geven over implementatietrajecten op het gebied van onder meer digitale transformaties en ERP trajecten.

PEAK-IT focust zich op het bieden van continuïteit met support en beheer. Deze partner kiest daarbij voor detachering, co-sourcing en outsourcing.
iSense is opgericht in 1998 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de succesvolste IT-detacheerders van Nederland. Met kennis van de lokale markt en IT én een groot landelijk netwerk, richt iSense zich op schaarsteprofielen, zoals .NET-professionals.
Experis Ciber realiseert met 300 medewerkers succesvolle digitale transformaties. Met IT-advies, -implementatie en -beheer worden bedrijfsuitdagingen omgezet in de juiste IT-keuzes. Experis Ciber richt zich op erp-implementaties van bijvoorbeeld SAP, Infor en Microsoft Dynamics. Ook ondersteunt deze partner bij infrastructuurbeheerprojecten.

 

1.500 opleidingen via IT Learning Center

Met elkaar zorgen deze partners voor een breed portfolio met boeiende opdrachtgevers. Ook maken zij allen deel uit van het IT Learning Center waar meer dan 1.500 opleidingen beschikbaar zijn. Veel van deze opleidingen zijn kosteloos voor medewerkers en aangesloten zzp’ers.