Vind jouw talent voor morgen, vandaag bij Experis

Experis biedt professionals in IT, Finance en Engineering

Ben je op zoek naar een nieuwe collega? Wij vinden de professional die bij jouw organisatie past! Vanuit onze ruime ervaring geven wij je advies. En minstens zo belangrijk: we vinden daadwerkelijk de juiste kandidaat. We bemiddelen de professional op basis van werving en selectie.

Heb je via Experis de perfecte kandidaat gevonden voor je vacature? Dan kun je ervoor kiezen om hem direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Eerst rustig kennismaken kan natuurlijk ook. De professional komt dan eerst een periode bij je werken, terwijl hij formeel in dienst is bij Experis. Hoe lang, spreken we van tevoren af. Bevalt de nieuwe collega? Dan kun je hem kosteloos van ons overnemen. Zo kun je rustig aan hem wennen en kan Experis de professional ondertussen begeleiden en opleiden, mocht dat gewenst zijn.

Vaste contactpersoon

Experis biedt je een vast aanspreekpunt, gespecialiseerd in personeelsbemiddeling in jouw branche. Op basis van jouw wensen en behoeften zoekt hij/zij kandidaten die passen bij je vacature en je organisatie. Na persoonlijke gesprekken besluit je welke professional het beste past. Is de bemiddeling geslaagd? Ook daarna houden we contact met je. Want we willen niet alleen de juiste mensen voor je vinden, we willen er ook voor zorgen dat je ze behoudt.

No cure, no pay

We werken op basis van no cure, no-pay. Alleen bij een succesvolle bemiddeling brengen we kosten in rekening.