Vind jouw talent voor morgen, vandaag bij Experis

Experis biedt professionals in IT, Finance en Engineering

Ben je op zoek naar een nieuwe collega? Wij vinden de professional die bij jouw organisatie past! Vanuit onze ruime ervaring geven wij je advies. En minstens zo belangrijk: we vinden daadwerkelijk de juiste kandidaat. Dat kan een interim professional zijn, of een zzp’er.

Experis is er voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. We bemiddelen professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag eerst op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven. Of professionals die de afwisseling van verschillende opdrachten zoeken, maar de zekerheid van vast werk.

Interim professional

Interim professionals treden bij Experis in dienst als Experis Experts en vervullen uiteenlopende opdrachten bij opdrachtgevers. Een Experis Expert verbindt zijn talent aan jouw organisatie, om jouw doelen te realiseren. Ze investeren voortdurend in hun kennis, ervaring en persoonlijke groei. Binnen het netwerk van Experis staan ze in contact met andere professionals. Zo leren ze van elkaar en kunnen ze groei en resultaten versnellen. Daarnaast worden ze door Experis begeleid en krijgen ze maatwerkopleidingen. Een Experis Expert maakt in jouw organisatie het verschil.

Zelfstandige zonder personeel

Een kortlopende, afgebakende of specialistische opdracht waarvoor je geen vaste medewerker wilt aannemen? Dan is een zzp’er een goede oplossing. Experis kent verschillende zelfstandigen en brengt je graag met hen in contact. Onze zzp’ers? Stuk voor stuk vakmensen met wie we je graag laten kennismaken. We staan in voor hun kwaliteit. Want we kennen ze goed: ze hebben via ons al meerdere opdrachten tot een goed einde gebracht. Wij zorgen voor een contract en voor heldere afspraken tussen jou en de zzp’er. Ook dragen wij zorg voor de facturatie.

Vaste contactpersoon
Op zoek naar tijdelijke versterking? Experis biedt je een vast aanspreekpunt, gespecialiseerd in personeelsbemiddeling in jouw branche. Op basis van jouw wensen en behoeften zoekt hij/zij kandidaten die passen bij je vacature en je organisatie. Na persoonlijke gesprekken besluit je welke professional het beste past.

Experis verbindt talentvolle professionals met ambitieuze opdrachtgevers.

Wij doen dit vanuit de specialismen IT, Finance en Engineering.