Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Vind je het fijn om je te verbinden aan één opdrachtgever? Ook dat kan bij Experis. Onze opdrachtgevers hebben inspirerende banen waarin je jouw kwaliteiten kwijt kunt. Wij brengen je graag in contact met hen voor die vaste baan! 

Je krijgt een vast aanspreekpunt dat is gespecialiseerd in jouw vakgebied en een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers heeft binnen jouw branche. En we begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes. Ben je niet actief op zoek? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. We informeren je dan vrijblijvend over bijvoorbeeld je carrièreperspectieven of salarisniveaus.  Experis bemiddelt professionals op basis van werving en selectie. Daarnaast bemiddelen we ook zzp’ers.

Werving en selectie

Wil je als professional direct in dienst bij een opdrachtgever? Dan bemiddelen we je op basis van werving en selectie. Jouw aanspreekpunt begeleidt je bij passende opdrachtgevers. Is er een match? Je treedt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever, of eerst via een dienstverband met Experis.

Interim professional: Experis Expert

Zoek jij de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers, maar de zekerheid van een vaste werkgever? Dan is de baan als Experis Expert misschien iets voor jou. Je treedt in dienst bij Experis en voert als interim professional uiteenlopende opdrachten uit bij opdrachtgevers. Je krijgt volop ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Jouw aanspreekpunt begeleidt je bij je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Samen stellen jullie een persoonlijk ontwikkelingsplan op en evalueer je projecten tussentijds en na afloop.

Toe aan een volgende stap in jouw carrière?

Ontdek hoe wij jou helpen groeien.