Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Op zoek naar een tijdelijke opdracht? En aan de slag blijven met je ontwikkeling? Bij Experis kan dat! Want je neemt gewoon deel aan onze inspiratiesessies, trainingen en opleidingen. Handig voor zzp’ers en voor iedereen die van een beetje verandering houdt! 

Zzp’ers die graag zelfstandig blijven, zijn bij Experis aan het goede adres. We zoeken mooie opdrachten voor jou en bemiddelen jou bij de opdrachtgever. Wij zorgen voor een contract en voor heldere afspraken met de opdrachtgever. Wij factureren aan de opdrachtgever en regelen het debiteurenbeheer. We bieden je, net als onze professionals, de kans om je te blijven ontwikkelen. We organiseren regelmatig evenementen voor ons hele netwerk en evenementen speciaal voor zzp’ers. Zo blijf je op de hoogte en bouw je aan je netwerk. Heb je interesse in persoonlijke, of vakinhoudelijke begeleiding? Ook daar helpen we je bij.

Hoe gaan we te werk met opdrachten?

Met een bemiddelingsovereenkomst geef je ons opdracht om voor jou een project te zoeken. We bemiddelen dan voor interessante projecten bij de organisaties in ons netwerk. Wij zorgen voor een contract en voor heldere afspraken tussen jou en de opdrachtgever. Ook dragen wij zorg voor de facturatie.

Toe aan een volgende stap in jouw carrière?

Ontdek hoe wij jou helpen groeien.