Experis bemiddelt in vaste en interim banen

Wij doen dit in de branches IT, Finance en Engineering

Bij Experis begeleiden wij je bij jouw carrière. Zowel bij je vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Met goed advies, constructieve feedback en uitdagende leertrajecten. Zo kun je je steeds blijven ontwikkelen. Wil je je wereld verbreden en eens in Brazilië of Hong Kong aan de slag? Dat kan. Wil je werken bij de grote namen in jouw vakgebied? Wij hebben de ingang. Wil je je presentatietechnieken verder verbeteren? Zet die meerdaagse training maar vast in je agenda.

Je merkt, wij willen dat je je welkom voelt en het naar je zin hebt bij ons. Dat komt allereerst omdat het in ons DNA zit om er écht voor iemand te zijn. Niet alleen voor jou als professional. Maar ook voor de opdrachtgevers die mensen zoals jij zoeken. Daarnaast weten wij dat als jij goed in je vel zit, dit direct van meerwaarde is voor een organisatie. We zien iedere dag dat mensen willen blijven groeien en daar dragen we graag aan bij. Met elkaar brengen we mooie verbindingen tot stand.

Eén vaste contactpersoon: voor jou én je nieuwe opdrachtgever 

Als je bij Experis komt werken, heb jij één vaste contactpersoon. Die kent niet alleen jou goed, maar ook de organisaties die bij jou passen. Er zit dus maar één persoon tussen jou en je toekomstige opdrachtgever . Die persoon weet heel goed wat jij kunt. En misschien nog wel belangrijker: wat jij wilt. Tegelijkertijd kent jouw contactpersoon de vraagstukken van de organisaties en wat zij jou hiermee te bieden hebben. Dit zorgt voor de juiste klik op vakmatig én persoonlijk vlak. En zo kun jij je voortdurend blijven ontwikkelen. 

Hoe werkt het? 

Zie je het zitten om met ons aan jouw carrière te werken? Bel ons dan eens op. Je krijgt dan direct één van onze medewerkers van het Center of Talent aan de lijn. Bereid je voor op een positief gesprek over wie jij bent. Zo vragen wij naar wat jij binnenkort wilt bereiken. Wat jouw ultieme werkplek is. En waar jij je dagelijkse portie energie van krijgt. Als we mogelijkheden voor je zien, brengen we je meteen in contact met je vaste contactpersoon. Je ontmoet hem of haar zo snel mogelijk. In dat gesprek gaan we verder de diepte in. En kunnen we je meer vertellen over welke bedrijven goed bij je passen. En andersom of jij bij hen past. Zien we een match, dan kan het snel gaan. Voor je het weet, heb je die ideale baan te pakken. 

Talentenpool   

Ook als je (even) niet aan de slag bent voor Experis, houden we je graag op de hoogte. Als je in onze talentenpool zit, hoor je alles over voor jou relevante ontwikkelingen. We houden inspirerende events. En we laten het je weten als we jouw droombaan hebben gevonden.