Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blijf groeien met Experis

Bij Experis houden we van talent met ambitie. Omdat het een geweldige combinatie is. Het zorgt ervoor dat je succesvol blijft en het is dé drijvende kracht achter ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat we ieders drijfveren en ambities volledig begrijpen en dat we bijdragen aan de groei van onze professionals. Wil jij aan de slag met je groei? Bekijk dan onze groeitips op: www.experis.nl/blijfgroeien.

Maak het verschil met jouw kennis en expertise

Onze overtuiging is dat je je als talent kunt ontwikkelen tot een echte expert. En daar zijn onze opdrachtgevers naar op zoek. Blijf investeren in je groei en maak het verschil met jouw kennis en expertise. Experis helpt je daar graag bij!

Ben je als Experis Expert bij ons in dienst, dan voer je opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers. In overleg met de opdrachtgever vullen we de opdracht en onze begeleiding zo in, dat er volop ruimte is voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling.

Bij Experis is de Fieldmanager jouw persoonlijke aanspreekpunt. De Fieldmanager zorgt voor de verbinding tussen jou, de opdrachtgever en Experis. Samen maken jullie een persoonlijk ontwikkelplan en je evalueert regelmatig tussentijds en na afloop van een opdracht.Ben je zp’er, dan kijken we ook naar jouw behoeften van morgen. Hoe kunnen we je helpen in je verdere groei? Welk type opdracht past daarbij en hoe helpt ons brede netwerk daarbij?

Online leren met Studytube

Als Experis Expert maak je kosteloos gebruik van Studytube. Profiteer hiervan en werk aan jouw ontwikkeling! Studytube is een online platform met een aanbod van ruim 150 trainingen. Elke maand komen er nieuwe trainingen bij.

Het aanbod van de trainingen is divers: van managementvaardigheden tot persoonlijke effectiviteit en van social media tot marketing. Studytube werkt samen met erkende experts binnen specifieke vakgebieden en is heel gebruiksvriendelijk.

We delen graag onze kennis met je

Bij Experis staan we niet alleen stil bij jouw persoonlijke ontwikkeling. We helpen je graag bij het verdiepen en verbreden van jouw kennis. Vaak hebben we die kennis zelf in huis. Het komt ook voor dat we een beroep doen op ons brede netwerk voor de invulling van thema’s.

Minimaal twee keer per jaar organiseren we een kennisevent. Het event biedt inhoud en je kunt vakgenoten ontmoeten. Er is een plenair gedeelte en een onderdeel met subgroepen. Thema’s als de controller van de toekomst, big data en de Wet DBA staan centraal.

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Tijdens Dare to be different zetten we jouw talent en de ontwikkeling ervan centraal. Hoe vergroot je met jouw talent je professionele waarde? Voor jezelf, voor je collega’s en voor je 
werkgever. We gaan met je in gesprek aan de hand van een korte online persoonlijkheidstest.Vind je het leuk om het succes van Dare to be different zelf te ervaren? Mail naar info@experis.nl.

Het hangt van onder meer je contract af of je in aanmerking komt voor ons aanbod. Wil je meer weten, neem contact met ons op.Blijf in beweging! Bekijk hier de groeitips van Experis.