Zoek hier in 349 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resultaat halen bij Experis

Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons in beide kanten van de ‘match’ om zo optimaal te kunnen verbinden. Hierin gaan we ver. Met uitgebreide gesprekken, analyses van de markt en door net iets meer de tijd te nemen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. In dit proces werk je met doortastendheid, energie en ondernemerschap.

 

Werken bij Experis betekent resultaat behalen en groeien in een organisatie die je daarbij helpt.

Netwerkorganisatie

Experis is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat we alle kennis die we met z’n allen hebben, inzetten om onze doelen te bereiken. Je brengt dus kennis en ervaring in het netwerk, en je haalt het er uit. Jouw directe collega’s helpen jou om kansen om te zetten in successen. Maar ook je collega’s uit de rest van het land signaleren kansen voor je. Door zo al onze kennis en ervaring optimaal in te zetten kunnen wij op de best mogelijke manier opdrachtgevers een totaal pakket van mogelijkheden bieden: nieuwe medewerkers vast in dienst en interim- en projectoplossingen.  

Ontwikkeling

Met Celebrate Work! als motto zorgen wij uiteraard dat onze eigen professionals gelukkig zijn in hun werk. Bij Experis maak je je eigen Koersplan waarin je jouw ontwikkeling koppelt aan de doelstellingen van Experis. Daarmee borg je dat jouw groei en ambities ook tot resultaat leidt voor Experis.  

Contact

Experis is een landelijke speler in de bemiddeling van professionals in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe commerciële collega’s. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn, bekijk dan onze interne vacatures. Voor meer informatie over deze vacatures neem je contact op met Recruitment via 020-6602244 of per e-mail op
recruitment@manpowergroup.nl.