Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zelfstandige Professionals

Experis stelt professionals centraal. Vanuit goed werkgeverschap vormen wij het beste netwerk om professionals tot bloei te laten komen. Professionals die aansluiting vinden bij dit gedachtegoed, kiezen in toenemende mate voor eigen ondernemerschap. Experis werkt  met professionals samen op basis van hun talenten en gezamenlijke waarden, hierbij is de (juridische) vorm van de arbeidsrelatie ondergeschikt.

 

Voor Experis zijn zelfstandige professionals gelijkwaardig aan de professionals die in dienst zijn bij Experis.

Netwerk

Experis investeert in het vormen van een hecht netwerk met deze groep zelfstandige professionals. Een netwerk waarin we samen delen, leren en ondernemen. Wij geloven erin dat dit netwerk van maximale toegevoegde waarde  is voor onze klanten, omdat we een nog betere keuze kunnen voorleggen: met brede of juist meer specialistische werkervaring.

We organiseren regelmatig evenementen voor ons hele netwerk en evenementen speciaal voor ZP’ers. Zo blijf je op de hoogte en bouw je aan je netwerk. En heb je interesse in coaching? Ook daar kunnen we je bij helpen.

En nu praktisch

Hoe gaan we te werk met opdrachten? Met een bemiddelingsovereenkomst geef je ons opdracht om voor jou een project te zoeken. We bemiddelen dan voor interessante projecten bij de organisaties in ons netwerk. Wij zorgen voor een contract en voor heldere afspraken tussen jou en de opdrachtgever. Ook dragen wij zorg voor de facturatie.

Interesse?

Neem contact op met een van onze regionetwerken of kijk welke actuele interim vacatures we nu hebben.

visual epaper ZP drijfveren

Meer weten over de drijfveren van de Zelfstandige Professional om te verbinden in communities? Lees het e-paper en/of het persbericht.