Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interim Professionals: Experis Expert

Vind je de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers prettig, maar zoek je de zekerheid van een vaste werkgever? Dan ben je een echte Experis Expert.

Passende opdrachten en volop ontwikkeling

Als Experis Expert ben je in dienst bij Experis, maar voer je uiteenlopende opdrachten uit bij verschillende organisaties. Je krijgt volop ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Onze Field Manager is je vaste aanspreekpunt. Hij zoekt passende opdrachten voor je en – heel uniek – hij begeleidt je bij je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Samen met hem stel je bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelingsplan op en evalueer je projecten tussentijds en na afloop.

Bouwen aan je netwerk

Je staat middenin een netwerk van professionals die hun eigen ambities willen bereiken door zich in te zetten voor diverse opdrachtgevers. Net als jij. Samen bezitten ze een schat aan kennis over opdrachtgevers, projecten, je vakgebied of opleidingsmogelijkheden. En die delen ze graag met je.  Kennis uitwisselen werkt naar 2 kanten. Van jou verwachten we dan ook dat je jouw kennis deelt en dat je bouwt aan relaties met andere Experis Expert. Zodat iedereen van elkaar leert en jij bouwt aan je persoonlijke netwerk.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Bekijk de actuele vacatures in jouw specialisme, vul het contactformulier in of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt en vraag naar een consultant in jouw specialisme.

Neem contact met ons op >>