Zoek hier in 348 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diensten

Experis is er voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Voor professionals die direct Experisbij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven. Of de afwisseling van verschillende opdrachten zoeken, maar de zekerheid van vast werk. Organisaties bieden we daarnaast innovatief HR-advies met Experis Expertise.

Werving & Selectie

Werving & Selectie is er voor professionals die direct in dienst willen bij een opdrachtgever. Dat kan rechtstreeks of eerst via een dienstverband van Experis. Lees verder.                                                                                                                     

Interim Professionals

Zoek jij de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers, maar de zekerheid van een vaste werkgever? Dan is de baan als Experis Expert misschien iets voor jou. Meer weten? Lees verder.

Zelfstandige Professionals

ZP: zelfstandig werken op projectbasis

ZP’ers die graag zelfstandig blijven, zijn bij Experis aan het goede adres. We zoeken mooie opdrachten voor jou en bemiddelen jou bij de opdrachtgever. Wij zorgen voor een contract en voor heldere afspraken met de opdrachtgever. Wij factureren aan de opdrachtgever en regelen het debiteurenbeheer. Net als al onze kandidaten bieden we onze ZP’ers de kans om zich te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld met evenementen en coaching. Lees verder.